Kışın En Yakıştığı 5 Şehir

Kış mevsimi bazı şehirlere ne kadar çok yakışıyor! Kış masalının içinde "karlar kraliçesi"nin soğumuş kalbi geliyor çocukların aklına! sonra sevginin iyileştirdiği bir ayna ile kış mevsiminin yüzüne çeviriyoruz.. Kış denilince akla ilk gelen "kar", "kayak" ancak bazı şehirler varki kış mevsimi ne kadar da çok yakışıyor demeden geçemiyoruz. Bu masalsı şehirlerin büyüsünü birlikte keşfedelim!...

Kars Türkiye

Türkiye'nin en gözde kayak merkezlerine sahip olan Kars'ta bir çok kış aktivitesini gerçekleştirebilirsiniz. Kars'ta yapılan aktivitelerin ilk sırasında kayak, snowboard, kuş gözlemciliği, buzda balık avlama, road trip, buzda sürat deneyimi, atlı kızakta safari ve kar kızağı bir çok farklı aktivitelerini birlikte yaşayacağınız beyaza bürünen kış şehrinin yazı da bambaşka doğal güzelliklerin iç içe geçtiği bir şehirdir Kars. Büyüleyici atmosferi ile keşfedilmesi gereken yerler arasındadır.

Bergen, Norveç

Renk renk boyanan liman kıyısındaki evleri ile masalsı görünümü ile Bergen'de Kuzey Işıkları ile size harika doğası ile gözlerinizi kamaştıracak bir şehirdir. İskandinav yaşam kültürünün örneğini sunan bu şehir küçük balıkçı kasabası ruhunu koruyor.

New York, ABD

Kış mevsiminde karlar altında kalan Empire State binası, buz pateni, noel süslemeleri ile renklenen sokakları ile New York kış mevsiminin en çok yakıştığı yerlerden birisidir.

Prag, Çekya

Yazın harika olan Prag'ta kışın güzelliği bambaşka yakışan yerlerden biridir. Karın masalsı görünümüne sahip olan Prag'ta Charles Köprüsü'nün ve tarihi bölgelerin güzelliğini keşfe çıkmalısınız.

Reykjavik, İzlanda

Ünlü filmlere konu olan şehirleri, doğal güzellikleri ve masalsı yerleri ile herkesi kendine hayran bıraktığı yerdir Reykjavik. Kuzey ışıklarını seyretmeye doyamayacağınız, volkanik manzaralarından, sıcak su kaynaklarını göreceğiniz ve kışın kesinlikle en çok yakıştığı bu şehri unutamayacaksınız.